Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie.
Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri.
Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt.
Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ceapa sticloasa.
Adaugam vinul si lasam sa dea 2-3 clocote.Punem supa de carne peste ceapa amestecam si daca e cazul mai adaugam putina sare. Acoperim si lasam sa fiarba 20-30 de minute.
Bagheta o taiem felii pe care le punem la prajit. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti le dam , le frecam cu catelul de usturoi.
Intr-un bol punem doua polonice cu supa de ceapa asezam painea prajita deasupra si punem pe ea parmezan din abundenta.
Daca supa este fierbinte , parmezanul de pe paine se va topi. Daca supa nu e foarte fierbinte, se poate da bolul la microunde pentru un minut.
Pofta mare !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii