Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 500 g ciuperci proaspete sau conservate, 50 g ceapa, 2,5 I apa, 150 g pătrunjel-păstârnac, 150 g morcovi, 50 g unt, 1 I lapte, 50 g faina, 20 g sare, 1 legatura verdeata.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ciupercile se taie lamele, ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se taie in sferturi sau se dau pe razatoare si se pun la fiert in apa pina se inmoaie. Se strecoara si in supa rezultata se pun ciupercile care au fost in prealabil inabusite in unt. Se lasa la fiert cca. 30 minute, apoi se adauga faina care a fost dizolvata si amestecata cu laptele, se continua fierberea citeva clocote, se potriveste gustul cu sare si se adauga verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Curatam si spalam legumele. Le taiem cuburi. Spalam ciupercile si le lasam la scurs intr-o sita.
Conectam
Se marunteste ceapa si se pune la calit, ciupercile curatate se pun peste ceapa, se adauga oregano
0 voturi
0 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Ion Padure