Se pun ciupercile intr-un vas,se rastoarna peste ele 2cani cu apa fierbinte,se acopera si se lasa 30-40min;restul legumelor curatate,spalate,taiate,se pun la fiert in oala cu apa,se adauga si dulceata si ciupercile apoi se lasa la fiert1h;
Se strecoara totul,se paseaza bine,piureul rezultat se amesteca cu laptele si pentru cine doreste o consistenta mai subtire,poate adauda apa de la fiert,se pune vasul din nou pe foc,se adauga sare dupa gust iar dupa cateva clocote,se opreste focul si se serveste cu crutoane.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii