Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mici,se inmoaie putin in unt incins,se adauga apoi supa si se lasa la fiert la foc mic si cu capac 30min;dupa ce a fiert bine,legumele strecurate,se paseaza cu blenderul,piureul obtinut se amesteca cu laptele de cocos si supa de la fiert,se pune vasul din nou pe foc,se condimenteaza iar la primul clocot se adauga pestele taiat in bucati mai mici;dupa 3-4min se adauga si frunzele de ceapa taiate marunt,se potriveste de gust,apoi se opreste focul.
Se serveste cu felii de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii