Se amesteca bine carnea tocata, oul si pesmetul, se gusta de sare si piper si cu mainile ude se formeaza galuste care se fierb circa 5 minute in apa clocotita cu Delikat. Apoi se lasa sa se scurga. - Se desface conopida buchetele. Cotorul se taie cubulete si se fierbe cam 5 minute in zeama in care au fiert galustele, apoi se adauga buchetelele si se lasa si ele sa fiarba intre 5-8 minute. Jumatate din ele se scot din zeama cu lingura de spuma, restul se paseaza prin sita, punandu-se inapoi in supa. - Se adauga laptele si mazarea si se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se incorporeaza faina si smantana frecate bine si diluate cu zeama din supa. Se mai da supa intr-un clocot, se introduc buchetelele de conopida puse de-o parte si galustele de carne, se lasa sa se-nfierbante si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Inainte de a o servi, supa se presara cu nucsoara proaspat rasa si cu codite de ceapa verde, taiate rondele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii