Supa de creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de creveti

Ingrediente

  • 100 gr fidea cuiburi
  • 150 gr creveti
  • 500 gr supa de pui sau legume
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri sos soia
  • 1/2 lingurita zahar
  • coriandru verde tocat
  • 1/4 ardei rosu

Mod de preparare

Taieteii se fierb al dente. Se scurg si se clatesc in apa rece. Supa de legume sau de pui se pune la fiert impreuna cu sosul de soia, ardeiul, sucul de lamaie si zaharul.

Scoatem ardeiul dupa ce a dat de cateva ori in clocot si adaugam crevetii si fideaua fiarta.

Se mai lasa 2-3 min. Se da deoparte de pe foc. Mai adaugam putina sare daca e necesar si daca vrem supa picanta putem adauga si putin ardei iute. Presaram coriandrul tocat deasupra la servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise