Supa de creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de creveti

Ingrediente

  • 100 gr fidea cuiburi
  • 150 gr creveti
  • 500 gr supa de pui sau legume
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri sos soia
  • 1/2 lingurita zahar
  • coriandru verde tocat
  • 1/4 ardei rosu

Mod de preparare

Taieteii se fierb al dente. Se scurg si se clatesc in apa rece. Supa de legume sau de pui se pune la fiert impreuna cu sosul de soia, ardeiul, sucul de lamaie si zaharul.

Scoatem ardeiul dupa ce a dat de cateva ori in clocot si adaugam crevetii si fideaua fiarta.

Se mai lasa 2-3 min. Se da deoparte de pe foc. Mai adaugam putina sare daca e necesar si daca vrem supa picanta putem adauga si putin ardei iute. Presaram coriandrul tocat deasupra la servire.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor