autor:

panseluta

» » Supe de carne

Supa de curcan

Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
- un gat de curcan pe care l-am fiert intai, -legumele taiate dupa preferinta: morcovi, pastranac, radacina de patrunjel,o jumatate de gulie mica,cateva floricele de conopida. de legume o apreciati dupa volumul de supa pe care-l doriti, -patrunjel tocat, -sare, -fidea

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe gatul de curcan,dupa care se scoate si se dezoseaza.Carnea se adauga la loc in supa,se adauga legumele si se fierb impreuna aproximativ 20 de minute.
Se potriveste de sare .
Dupa ce am inchis focul se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste cu fidea sau galuste de gris si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

5 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala la fiert , in apa cu un praf de sare, acoperita cu capac.

1 vot    0 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Ce gustos.

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Arata foarte bine

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Tare buna supa ta ! Dar daca ai fiert separat gatul...in apa aia ai facut supa, asa-i ?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Delicioasa

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Frumoasa supita ta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      f.buna!am so fac cu gulie!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      simpla,dar buna,ca toate lucrurile simple de altfel

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Arata grozav supita ta,iar gustul trebuie sa fie pe masura....

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      arata bine cred ca e la fel de gustos

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Minunata! Imi place foarte mult!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • - un gat de curcan pe care l-am fiert intai
  • -legumele taiate dupa preferinta: morcovi
  • pastranac
  • radacina de patrunjel,o jumatate de gulie mica,cateva floricele de conopida. de legume o apreciati dupa volumul de supa pe care-l doriti
  • -patrunjel tocat
  • -sare
  • -fidea

Raporteaza reteta

Retete
de panseluta
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Mimoza

Prajitura Mimoza

Reteta asta o am din caietul de prjituri a mamei mele.pare complicat,dar nu este. -Se framanta ingredientele

21 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
rulada cu spanac

rulada cu spanac

intai se pregateste umplutura,calind ceapa,apoi se adauga spanacul,branza rasa si mararul tocat.se

3 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce gustos.

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu galuste de gris