Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se taie varza in fasii scurte si subtiri si se elimina orice nerv .Se spala varza si se lasa sa se scurga intr-o sita.Se pune apa intr-o cratita sa clocote. Se adauga varza in apa clocotita si se lasa aproximativ 1 minut.Se scoate si se pune intr-o stracuratoare.
Asezati feliile de file porc pe dog si scoate-ti miezul de carne din mijlocul filetelor cu usurinta.Se pune cateva linguri de varza in fiecare bucata de carne.Se condimenteaza cu sare si piper si se indoaie piesele -pentru ca pachetele sa aiba forma mica de semiluna.Se inchid gaurile din carne .Se pune untul si uleiul de rapita intr-o tigaie.Se adauga pachetelele de carne si se lasa sa devina brune, cca 1 minut pe fiecare parte.Se scoate carnea din tigaie si se lasa sa odihneasca circa 5 minute, acoperita.
Intr-o oala, se pune supa de curry orientala si se lasa sa clocoteasca intr-o oala.Se adauga jumatatile de mar fara miez, si restul de varza.Se lasa supa sa fiarba din nou si se condimenteaza.Se adauga bucatile de carne si pachetelele de varza care sunt taiate in prealabil in felii subtiri.Se servesc in supa calda.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii