Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se taie varza in fasii scurte si subtiri si se elimina orice nerv .Se spala varza si se lasa sa se scurga intr-o sita.Se pune apa intr-o cratita sa clocote. Se adauga varza in apa clocotita si se lasa aproximativ 1 minut.Se scoate si se pune intr-o stracuratoare.
Asezati feliile de file porc pe dog si scoate-ti miezul de carne din mijlocul filetelor cu usurinta.Se pune cateva linguri de varza in fiecare bucata de carne.Se condimenteaza cu sare si piper si se indoaie piesele -pentru ca pachetele sa aiba forma mica de semiluna.Se inchid gaurile din carne .Se pune untul si uleiul de rapita intr-o tigaie.Se adauga pachetelele de carne si se lasa sa devina brune, cca 1 minut pe fiecare parte.Se scoate carnea din tigaie si se lasa sa odihneasca circa 5 minute, acoperita.
Intr-o oala, se pune supa de curry orientala si se lasa sa clocoteasca intr-o oala.Se adauga jumatatile de mar fara miez, si restul de varza.Se lasa supa sa fiarba din nou si se condimenteaza.Se adauga bucatile de carne si pachetelele de varza care sunt taiate in prealabil in felii subtiri.Se servesc in supa calda.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii