autor:

LUBITA

» » Supe de carne

Supa de fasole cu ciolan afumat

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2015

Ingrediente
1kg fasole boabe, 1ciolan afumat, 1ceapa, 1morcov, 1ardei gras, 1ardei iute, 1dovlecel, 1felie de telina radacina, 500g rosii, 20ml ulei, 1leg.patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe rasolul 15-20min,se scoate pe o farfurie iar apa se pastreaza;rasolul se dezoseaza,se portioneaza in bucati mai mari,se prajesc in ulei incins apoi se scot pe farfurie;in uleiul ramas se calesc rosiile taiate cubulete iar dupa ce s-a format un sos,se lasa deoparte
Fasolea pusa de seara la umflat,se pune la fiert30-40min,se scurge apoi,se clateste sub jet de apa rece,se pune din nou pe foc cu apa de la fiertul ciolanului;cand incepe sa fiarba,se adauga legumele curatate,spalate si taiate cubulete,dupa ce fasolea este aproape fiarta,se adauga carnea,rosiile,1cana cu apa daca e nevoie,sare si se lasa pe foc mic cu capac 45min.
Se mai potriveste de gust,se adauga patrunjelul tocat marunt,putin cimbru,se opreste focul si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de carne cu fasole alba uscata

Supa de carne cu fasole alba uscata

Fasolea se strecoara de apa si se da un clocot in apa cu sare. Intr-o oala adinca de 7litri-se pune

10 voturi    0 comentarii
3h
Supe de carne
Supa crema cu perisoare de pui

Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg fasole boabe
  • 1ciolan afumat
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1felie de telina radacina
  • 500g rosii
  • 20ml ulei
  • 1leg.patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu vitamine