autor:

LUBITA

» » Supe de carne

Supa de fasole cu ciolan afumat

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2015

Ingrediente
1kg fasole boabe, 1ciolan afumat, 1ceapa, 1morcov, 1ardei gras, 1ardei iute, 1dovlecel, 1felie de telina radacina, 500g rosii, 20ml ulei, 1leg.patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe rasolul 15-20min,se scoate pe o farfurie iar apa se pastreaza;rasolul se dezoseaza,se portioneaza in bucati mai mari,se prajesc in ulei incins apoi se scot pe farfurie;in uleiul ramas se calesc rosiile taiate cubulete iar dupa ce s-a format un sos,se lasa deoparte
Fasolea pusa de seara la umflat,se pune la fiert30-40min,se scurge apoi,se clateste sub jet de apa rece,se pune din nou pe foc cu apa de la fiertul ciolanului;cand incepe sa fiarba,se adauga legumele curatate,spalate si taiate cubulete,dupa ce fasolea este aproape fiarta,se adauga carnea,rosiile,1cana cu apa daca e nevoie,sare si se lasa pe foc mic cu capac 45min.
Se mai potriveste de gust,se adauga patrunjelul tocat marunt,putin cimbru,se opreste focul si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de ardei umplut

Ciorba de ardei umplut

Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac

9 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg fasole boabe
  • 1ciolan afumat
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1felie de telina radacina
  • 500g rosii
  • 20ml ulei
  • 1leg.patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Supa de curcan