autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA DE FASOLE VERDE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
1 litru si jumatate apa, 400 g fasole verde, 1 ceapa, 200 g slanina afumata( ca doar e reteta din Ardeal), 2 rosii, 2-3 linguri de smantana, otet dupa placul gospodinei, patrunjel verde, sare dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Fasolea curatata, spalata, rupta in bucati, se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp tocam marunt slanina cu ceapa si apoi o adaugam in oala, alaturi de rosiile taiate marunt, lasam la fiert, potrivim de sare, acrim. Dupa ce stingem focul punem patrunjelul tocat marunt. Se adauga smantana inainte de a servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE FASOLE VERDE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu fasole verde

Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Nu știu cum vă organizați voi cu gătitul, dar eu marțea rămân întotdeauna fără mâncare

15 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Reteta simpla si buna, am salvat-o !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 litru si jumatate apa
  • 400 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 200 g slanina afumata( ca doar e reteta din Ardeal)
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri de smantana
  • otet dupa placul gospodinei
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de rosii cu dovlecei