Fasolea curatata, spalata, rupta in bucati, se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp tocam marunt slanina cu ceapa si apoi o adaugam in oala, alaturi de rosiile taiate marunt, lasam la fiert, potrivim de sare, acrim. Dupa ce stingem focul punem patrunjelul tocat marunt. Se adauga smantana inainte de a servi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii