In oala in care facem supa turnam uleiul, adaugam ceapa,morcovul ,patrunjelul [radacina],guliile toate spalate, curatate si tocate cubulete potrivit de mari.Le calim la foc mic. Dupa zece minute se poate adauga puiul curatit si taiat , se mai lasa douazeci de minute si se adauga apa pentru cata supa facem, sare, piper si se lasa la fiert cam 40 min. Se adauga patrunjelul tocat marunt, vegeta, zeama de lamiie, se drege cu smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii