Se pune intr-o oala mare apa, sare si un piept de pui la fiert. Cand puiul a fiert, se scoate si se adauga legumele sa fiarba foarte putine minute, adaugand bulionul si uleiul. Puteti pregati supa, fara a afecta valoarea nutritiva a legumelor, decongelandu-le ca atare, dupa care sa le fierbeti la aburi, apoi sa le lasati foarte putine minute in supa. La final, inainte de servire, se presara piper si sare dupa gust, dar nu prea mult, si patrunjel proaspat, tocat marunt.
In cazul de fata, legumele au fost lasate intr-un dispozitiv de fierbere la aburi, au fost lasate foarte putine minute, pana ce s-au inmuiat putin, abia apoi au fost adaugate in supa. Am procedat asa cu toate legumele.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii