Supa de legume deosebita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 6 portii
  • 2 cepi curatate si taiate in sferturi
  • 2 ardei rosii curatati si taiati in sferturi
  • 1 cartoafa dulce curatata si taiata in felii de 2cm
  • 1 morcov curatat si taiat in felii de 1cm
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare, piper
  • 1litru de apa
  • 250 ml smintina de gatit
  • ptr crutoane de cascaval
  • 6felii de baghete taiata in cuburi de 2cm
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 50 gr de cascavl

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade.Pe o tava cu pergament asezam legumele le stropim cu ulei de masline ,le saram ,le piperam si le coacem 45 de minute pina cind sint rumenite si moi.

Intre timp ungem feliile de baghet cu ulei de masline presaram brinza taiem in crutoane si le prajim putin.

Legumele coapte le trecem intr-o oala adaugam apa si le dam la fiert.Cind incep sa fiarba se face focul mic si lasam sa fiarba 15 minute,adaugam smintina si sfaramam legumele ca supa sa fie omogena.(blender )

Se reintoarce pe foc si se lasa sa fie calda (nu sa fiarba)si mai condimentam dupa gust.

Cind se serveste se adauga crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise