autor:

kok miori

» » Supe de legume

Supa de legume deosebita

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
ptr 6 portii, 2 cepi curatate si taiate in sferturi, 2 ardei rosii curatati si taiati in sferturi, 1 cartoafa dulce curatata si taiata in felii de 2cm, 1 morcov curatat si taiat in felii de 1cm, 2 linguri de ulei de masline, sare, piper, 1litru de apa, 250 ml smintina de gatit, ptr crutoane de cascaval, 6felii de baghete taiata in cuburi de 2cm, 1 lingura de ulei de masline, 50 gr de cascavl

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade.Pe o tava cu pergament asezam legumele le stropim cu ulei de masline ,le saram ,le piperam si le coacem 45 de minute pina cind sint rumenite si moi.
Intre timp ungem feliile de baghet cu ulei de masline presaram brinza taiem in crutoane si le prajim putin.
Legumele coapte le trecem intr-o oala adaugam apa si le dam la fiert.Cind incep sa fiarba se face focul mic si lasam sa fiarba 15 minute,adaugam smintina si sfaramam legumele ca supa sa fie omogena.(blender )
Se reintoarce pe foc si se lasa sa fie calda (nu sa fiarba)si mai condimentam dupa gust.
Cind se serveste se adauga crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume deosebita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

1. Punem intr-un vas 3 l apa, cand apa incepe sa clocoteasca punem 2 lingurite de knorr si adaugam

6 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Dovleacul, rosiile si ardeiul se fac pasta cu ajutorul robotului cu lama in forma de S. Se adauga

7 voturi    6 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 portii
  • 2 cepi curatate si taiate in sferturi
  • 2 ardei rosii curatati si taiati in sferturi
  • 1 cartoafa dulce curatata si taiata in felii de 2cm
  • 1 morcov curatat si taiat in felii de 1cm
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1litru de apa
  • 250 ml smintina de gatit
  • ptr crutoane de cascaval
  • 6felii de baghete taiata in cuburi de 2cm
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 50 gr de cascavl

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu legume si inimi de pui