Incalzim cuptorul la 200 grade.Pe o tava cu pergament asezam legumele le stropim cu ulei de masline ,le saram ,le piperam si le coacem 45 de minute pina cind sint rumenite si moi.
Intre timp ungem feliile de baghet cu ulei de masline presaram brinza taiem in crutoane si le prajim putin.
Legumele coapte le trecem intr-o oala adaugam apa si le dam la fiert.Cind incep sa fiarba se face focul mic si lasam sa fiarba 15 minute,adaugam smintina si sfaramam legumele ca supa sa fie omogena.(blender )
Se reintoarce pe foc si se lasa sa fie calda (nu sa fiarba)si mai condimentam dupa gust.
Cind se serveste se adauga crutoane.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii