autor:

kok miori

» » Supe de legume

Supa de legume deosebita

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
ptr 6 portii, 2 cepi curatate si taiate in sferturi, 2 ardei rosii curatati si taiati in sferturi, 1 cartoafa dulce curatata si taiata in felii de 2cm, 1 morcov curatat si taiat in felii de 1cm, 2 linguri de ulei de masline, sare, piper, 1litru de apa, 250 ml smintina de gatit, ptr crutoane de cascaval, 6felii de baghete taiata in cuburi de 2cm, 1 lingura de ulei de masline, 50 gr de cascavl

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 200 grade.Pe o tava cu pergament asezam legumele le stropim cu ulei de masline ,le saram ,le piperam si le coacem 45 de minute pina cind sint rumenite si moi.
Intre timp ungem feliile de baghet cu ulei de masline presaram brinza taiem in crutoane si le prajim putin.
Legumele coapte le trecem intr-o oala adaugam apa si le dam la fiert.Cind incep sa fiarba se face focul mic si lasam sa fiarba 15 minute,adaugam smintina si sfaramam legumele ca supa sa fie omogena.(blender )
Se reintoarce pe foc si se lasa sa fie calda (nu sa fiarba)si mai condimentam dupa gust.
Cind se serveste se adauga crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume deosebita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Gazpacho bucurestean

Gazpacho bucurestean

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute,

3 voturi    0 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 portii
  • 2 cepi curatate si taiate in sferturi
  • 2 ardei rosii curatati si taiati in sferturi
  • 1 cartoafa dulce curatata si taiata in felii de 2cm
  • 1 morcov curatat si taiat in felii de 1cm
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1litru de apa
  • 250 ml smintina de gatit
  • ptr crutoane de cascaval
  • 6felii de baghete taiata in cuburi de 2cm
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 50 gr de cascavl

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei