Supa de morcov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de morcov

Ingrediente

  • 1 ceapa mare tocata marunt se topeste in ulei cu sare si piper
  • 1 litru de apa
  • 200 gr morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • frunze de patrunjel verde proaspat
  • 1 ou intreg
  • 100 gr de smantana dulce/normala
  • sare si pier dupa gust
  • 1 lingurita de amidon

Mod de preparare

Se pregateste ceapa in ulei si se condimenteaza; adaugam apa, morcovii tocati si ardeiul taiat cubulete micute;

se fierbe totul si la sfarsit adaugam oul batut cu smantana si 1 lingurita de amidon

inchidem focul si punem patrujelultocat si frecat cu putina sare grunjoasa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor