Curatam toate legumele, le spalam si le sterge, cu un prosop de hartie.
Ceapa am lasat-o intreaga , usturoiul l-am presat iar morcovii, ghimbirul si telina le-am razuit.
In reteta se caleste ceapa marubtita cu usturoiul in 2 linguri de ulei, dar pentru ca eu am vrut o supa dietetica, am pus toate legumele intr-o oala in care am pus si supa de carne.
Am potrivit gustul supei cu condimentele si am lasat-o sa fiarba 25 de minute.
Dupa ce sunt toate fierte, in reteta se dau prin blender legumele cu parte din supa, apoi se presara coriandru frunze deasupra.
Eu am lasat legumele asa razuite , dar am aruncat ceapa si am presarat frunze de patrunjel verde deasupra.
Cine doreste poate pune smantana, eu am adaugat putin iaurt degresat.
Sa mancati sanatosi, pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/supa-de-morcovi-cu-ghimbir.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii