autor:

Sidy

» » Supe de carne

Supa de mustar

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 20 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 20 martie 2016

Ingrediente
100 g mustar, 1-2 linguri faina, 1 morcov, 40 g unt, 1 cana lapte, 1 l supa carne, 200 ml smantana de gatit, 2 galbenusuri, patrunjel verde tocat, crutoane( perle din paine), sare, piper, 1 ardei iute pentru servit

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

In oala in care vrem sa facem supa, punem la topit untul, adaugam morcovul razuit pe razatoarea mica si amestecam pina morcovul lasa culoare.Punem apoi faina si mustarul, amestecam sa se omogenizeze si adaugam treptat laptele, amestecand repede sa nu se faca cocoloase.
Punem si supa incalzita in oala si potrivim gustul cu sare si piper.
Lasam sa fiarba cam 10 minute, pina cand este fiert morcovul si mai amestecam in supa din cand in cand.Daca este cazul , mai adaugam apa fierbinte in supa.
Galbenusurile le amestecam cu smantana sa se faca o pasta, apoi adaugam 1-2 polonice de supa fierbinte , omogenizam si turnam compozitia peste supa.
Stingem focul si nu mai lasam sa dea in clocot( s-ar putea sa se "taie" supa).
Servim supa cu crutoane( perle) si ardei iute linga si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

3 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de tortellini

Supa de tortellini

Puiul spalat se pune in vasul cu apa la fiert iar dupa ce s-a adunat deasupra spuma neagra,se arunca

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100 g mustar
  • 1-2 linguri faina
  • 1 morcov
  • 40 g unt
  • 1 cana lapte
  • 1 l supa carne
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel verde tocat
  • crutoane( perle din paine)
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
supa de galusti