In oala in care vrem sa facem supa, punem la topit untul, adaugam morcovul razuit pe razatoarea mica si amestecam pina morcovul lasa culoare.Punem apoi faina si mustarul, amestecam sa se omogenizeze si adaugam treptat laptele, amestecand repede sa nu se faca cocoloase.
Punem si supa incalzita in oala si potrivim gustul cu sare si piper.
Lasam sa fiarba cam 10 minute, pina cand este fiert morcovul si mai amestecam in supa din cand in cand.Daca este cazul , mai adaugam apa fierbinte in supa.
Galbenusurile le amestecam cu smantana sa se faca o pasta, apoi adaugam 1-2 polonice de supa fierbinte , omogenizam si turnam compozitia peste supa.
Stingem focul si nu mai lasam sa dea in clocot( s-ar putea sa se "taie" supa).
Servim supa cu crutoane( perle) si ardei iute linga si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare sa aveti !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii