autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de paine (dietetica)

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Ingrediente
2 l. de apa, 200 gr. crutoane de paine ( sau 100 gr. de crutoane si 100 gr.pesmet), 1 ceapa ( cam 100 gr.), 1 morcov ( 100-150 gr), 1 pastarnac ( 100 gr), 4 linguri ulei (de buna calitate), 1 lingura amestec pentru supa (doar cu gust de legume), putin patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste usor doar cu o lingura de ulei.cand a devenit translucida se adauga morcuvul si pastarnacul taiat marunt.Se lasa sa se patrunda,daca apa scade prea mult se adauga cate o lingura de apa.Legumele se pun la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de crutoane sau cu pesmetul.Se lasa sa fiarba bine,pana cand legumele se pot sfarama cu usurinta.Se paseaza legumele sau se mixeaza.Se adauga restul de ulei si amestecul pentru supa si se lasa sa fiarba inca 5 minute.Se adauga piper si sare,daca mai este nevoie.Supa se serveste imediat ce am adaugat crutoanele de paine,sau acestea se servesc separat.Peste supa adaugam o ploaie de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de paine (dietetica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de spanac

Supa de spanac

Supa aceasta se poate face cu spanac congelat sau cu spanac proaspat.Daca este proaspat, prima data

1 vot    2 comentarii
50 min
Supe de legume
Ciorba de gulii

Ciorba de gulii

Se spală bine toate legumele şi se lasă la scurs. Se taie fin morcovul, păstârnacul, prazul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 2 l. de apa
  • 200 gr. crutoane de paine ( sau 100 gr. de crutoane si 100 gr.pesmet)
  • 1 ceapa ( cam 100 gr.)
  • 1 morcov ( 100-150 gr)
  • 1 pastarnac ( 100 gr)
  • 4 linguri ulei (de buna calitate)
  • 1 lingura amestec pentru supa (doar cu gust de legume)
  • putin patrunjel verde tocat marunt
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovlecei cu creveti