autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de paine (dietetica)

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2006

Ingrediente
2 l. de apa, 200 gr. crutoane de paine ( sau 100 gr. de crutoane si 100 gr.pesmet), 1 ceapa ( cam 100 gr.), 1 morcov ( 100-150 gr), 1 pastarnac ( 100 gr), 4 linguri ulei (de buna calitate), 1 lingura amestec pentru supa (doar cu gust de legume), putin patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste usor doar cu o lingura de ulei.cand a devenit translucida se adauga morcuvul si pastarnacul taiat marunt.Se lasa sa se patrunda,daca apa scade prea mult se adauga cate o lingura de apa.Legumele se pun la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de crutoane sau cu pesmetul.Se lasa sa fiarba bine,pana cand legumele se pot sfarama cu usurinta.Se paseaza legumele sau se mixeaza.Se adauga restul de ulei si amestecul pentru supa si se lasa sa fiarba inca 5 minute.Se adauga piper si sare,daca mai este nevoie.Supa se serveste imediat ce am adaugat crutoanele de paine,sau acestea se servesc separat.Peste supa adaugam o ploaie de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de paine (dietetica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Curatam si spalam legumele. Intr-o oala, punem jumatate din ulei, adaugam ceapa pe care o tocam marunt

13 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci cu nuci

Supa crema de ciuperci cu nuci

Se incinge untul; se adauga legumele si nuca prajita putin inainte si se amesteca 5 minute, la foc

3 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 2 l. de apa
  • 200 gr. crutoane de paine ( sau 100 gr. de crutoane si 100 gr.pesmet)
  • 1 ceapa ( cam 100 gr.)
  • 1 morcov ( 100-150 gr)
  • 1 pastarnac ( 100 gr)
  • 4 linguri ulei (de buna calitate)
  • 1 lingura amestec pentru supa (doar cu gust de legume)
  • putin patrunjel verde tocat marunt
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume