autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de pasare cu paste fainoase

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1 pui, 2,51 apa, 200g paste fainoase, (taitei, fidea), 200 g morcovi, 150 g telina, 150 g patrunjel-pastirnac, 50 g ceapa, 1 legatură verdeata, 20 g sare, 1 g piper (dupa gust).

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert impreuna cu morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrina, legumele se vor adauga la fiert cind pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului si a zarzavatului, se strecoara supa in alt vas si se lasa pe marginea masinii de gatit, timp in care se fierb pastele fainoase, in apa clocotita cu sare. Cind au fiert, se strecoara, se trec prin jet de apa rece intr-un vas, apoi se introduc in vasul cu supa. Se potriveşte gustul cu sare, se adauga piperul si se mai fierb impreuna cca 10 minute. Se serveste cu verdeata taiata marunt, puiul fiind portionat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu fidea scurta

Supa de pui cu fidea scurta

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba

10 voturi    10 comentarii
1h
Supe de carne
Galuste de gris pentru supa de pui

Galuste de gris pentru supa de pui

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma. Se

124 voturi    17 comentarii
30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1 pui
  • 2,51 apa
  • 200g paste fainoase
  • (taitei
  • fidea)
  • 200 g morcovi
  • 150 g telina
  • 150 g patrunjel-pastirnac
  • 50 g ceapa
  • 1 legatură verdeata
  • 20 g sare
  • 1 g piper (dupa gust).

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de potroace