Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert impreuna cu morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrina, legumele se vor adauga la fiert cind pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului si a zarzavatului, se strecoara supa in alt vas si se lasa pe marginea masinii de gatit, timp in care se fierb pastele fainoase, in apa clocotita cu sare. Cind au fiert, se strecoara, se trec prin jet de apa rece intr-un vas, apoi se introduc in vasul cu supa. Se potriveşte gustul cu sare, se adauga piperul si se mai fierb impreuna cca 10 minute. Se serveste cu verdeata taiata marunt, puiul fiind portionat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii