Se taie pestele felii subtiri. Feliile nu trebuie sa fie prea mari. Intr-un castron mai putin adinc, se amesteca ingredientele de marinata, se adauga pestele si se amesteca incet, ca sa se unga bucatile peste tot. Se acopera vasul si se lasa 30 min la frigider. Se spala coriandru si daca firele sunt prea lungi se taie in doua. Se pune apa la fiert. Se adauga feliile de peste marinat si se pune iar pe foc. Se adauga firele de coriandru se da flacara la mic si se lasa 2-3 min, pina cind pestele este gata si devine mat. Supa se serveste in castroane incalzite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii