Se taie: ceapa in patratele mici, morcovi in rondele de 2-3 mm, feniculul in fidelute, rosiile in patratele, se toaca cateii de usturoi.
Ceapa, morcovii, feniculul, rosiile si usturoiul se pun in cratita, se adauga cimbrul si sofranul, se toarna deasupra fondul de peste si vinul, se pune la fiert la foc mic pana se inmoaie legumele (15-25 min), cand e gata se da de sare si piper si se adauga crevetii si fileurile de peste, se lasa la foc foarte mic (fara sa fiarba) 8-10 min, la sfarsit se adauga zeama de la portocala, se ia de pe foc si se servest cu creme fraiche sau schmand si patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii