Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape sa dea in clocot, se pun cele doua linguri de ulei si vegeta. Se lasa sa fiarba si se spumeaza carnea. Dupa ce s-au fiert legumele, se scot din supa. Se pregateste compozitia pentru galuste: 2 oua se bat bine cu putina sare si doua linguri de ulei (nu f pline). Apoi, se adauga in ploaie cele 8 linguri de gris, amestecand f bine compozitia. Cu o lingura umezita in supa fierbinte se adauga pe rand galustele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa dea cateva clocote. Se adauga peste ele o cana cu apa rece si iar se pune capacul si se lasa la fiert. Verificam supa de sare si la final, se adauga patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii