Astfel, morcovii se taie in felii, telina asemenea, se adauga intr-o oala, se toarna circa 2 litri de apa si tacamurile de pui. Se lasa sa fiarba putin, la foc mediu, timp in care legumele trebuie sa fie moi, la fel si carnea. Dupa ce a fiert carnea si legumele, se scot si se pregatesc galustele din gris de grau.
Se bat ouale spume, se adauga in ploaie gris, pana se obtine o pasta. Se reduce focul la mininum, se adauga galustele incet, cu lingura, daca a scazut mult din supa, se adauga putina apa. Supa se mai lasa putin la fiert, foarte putin, ca sa nu se rupa galustele. Apoi se adauga patrunjelul tocat marunt, putin inainte de servite, si gata. Se mai adauga sare dupa bunul plac, dar nu multa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii