Se taie puiul bucati, se spala bine si se pune la fiert doar fieptul de pui, se spumuieste bine, se adauga o cana de apa rece, si cand este aproape fiert se adauga o ceapa taiata in patru si morcovul impreun cu Maggi Secretul Gustului Intensavor. Se scoate piertul de pui, se taie fasii si se pune din nou in supa. Cand este aproapa gata supa, se fac galustile astfel: intr-un castron se bat bine 2 oua cu un praf de sare, se adauga un varf de cutit de bicarbonat (pentru a fi pufoase), se adauga grisul si doua linguri de ulei, se amesteca totul bine si se lasa cam 3 minute sa se aodihneasca, se pun galustile cu lingurita in supa, se adauga o cana de apa rece peste galuste si se lasa la fiert cu capacul pus. Se stinge focul si se toaca patrunjel fin deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii