Curatati morcovii. Scurtati tulpinile de praz (indepartati partea verde) si spalati-le bine. Spalati si tulpinile de telina si puneti toate zarzavaturile intr-o oala, impreuna cu puiul.
Adaugati cubul de concentrat de pasare si 2 l de apa, sarati (usor), piperati si puneti supa pe foc.
Indepartati spuma cand incepe sa clocoteasca (sa fie cat mai clara) si lasati-o sa fiarba incet o jumatate de ora.
Adaugati si cepele curatate si lasati sa fiarba inca 20 de minute.
Scoateti din oala puiul, morcovii si prazul (tulpinile de telina se pot arunca), puneti-le intr-un castron mare sau intr-o cratita, turnati peste ele putina zeama si tineti-le la cald.
Bateti smantana si galbenusul intr-un bol, diluati-le cu 100 ml de zeama calda, turnati-le in oala cu supa si puneti-o din nou pe foc sa se infierbante (fara sa dea in clocot).
Serviti supa fierbinte si, separat, carnea de pui si legumele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii