oul se sparge int-o farfurie se fierbe in apa cu putin otet pana se coaguleaza albusul(aproximativ 2 minute). Separat se trag in baie de ulei incins (aproximativ 1 minut)pieptul de pui,ciupercile taiate feliute, prazul taiat rondele,brocoli desfacut buchetele.Se scot in sita la scurs.Se pun in supa de pui toate ingredientele(continutul sitei)radacina de ghimbir tocata marunt,pasta de ardei iute,vinul de orez si sare dupa gust.Se fierbe aproximativ 15 minute, se pune in farfurie deasupra oul fiert se orneaza cu boia de ardei.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii