Morcovul și țelina se spală, se curăță și se dau prin răzătoare, după care se călesc în tigaia cu ulei pînă se înmoaie.
Roșiile se pisează cu blenderul pînă vor avea o consistență omogenă. Se toarnă în vasul de gătit și se completează cu 1 litru de apă fiartă. Se pun în același timp și legumele călite, lintea. Se mărunțește cubul de bulion, și amestecăm bine.
Punem supa la fiert și cînd observăm că începe să dea în clocot, o înlăturăm de pe aragaz. Presurăm cu frunze de pătrunjel sau origano și putem servi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii