Rosiile se pun in apa si se da un clocot dupa care se decojesc si se mixeaza. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei 1/4 cana de orez cu legumele taiate marunt si se lasa pe foc pina orezul e translucid (5-6 minute). Se amesteca intr-o oala rosiile mixate cu legumele si se completeaza cu apa si se pune la fiert. Se pune sare dupa gust si o lingurita de Secretul Gustului de legume. Cand orezul a fiert se pune patrunjelul si mararul se da un clocot si se inchide.
Separat, painea se taie cubulete, se condimenteaza cu usturoi praf si un pic de ulei, se pun in tava si se baga la cuptor. Se lasa aproxminativ 15 min, pana devin crocante (depinde de cuptor daca e electric sau pe gaz).
Se pun crochete de paine in castron, se toarna supa deasupra si pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii