Se toaca ceapa marunt si legumele cubulete mici. Se caleste 2-3 minute ceapa in uleiul de masline, se adauga morcovul si albitura si se mai lasa 2-3 minute la calit amestecand incontinuu. Se adauga pulpele de pui si se completeaza cu apa. Cand incepe sa fiarba se adauga cartofii si loboda spalata si taiata marunt. Cand au fiert cartofii si carnea se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute ca sa se aromatizeze supa. Se pune in farfurii si deasupra se stoarce lamaie proaspata ... dupa gust, cca 1/2 lamaie de farfurie.
Se poate consuma si rece, fiind foarte racoritoare in zilele fierbinti de vara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii