Se toaca ceapa marunt si legumele cubulete mici. Se caleste 2-3 minute ceapa in uleiul de masline, se adauga morcovul si albitura si se mai lasa 2-3 minute la calit amestecand incontinuu. Se adauga pulpele de pui si se completeaza cu apa. Cand incepe sa fiarba se adauga cartofii si loboda spalata si taiata marunt. Cand au fiert cartofii si carnea se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute ca sa se aromatizeze supa. Se pune in farfurii si deasupra se stoarce lamaie proaspata ... dupa gust, cca 1/2 lamaie de farfurie.
Se poate consuma si rece, fiind foarte racoritoare in zilele fierbinti de vara.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii