Varza taiata in forma de fideluta se pune la fiert in apa cu sare. Ouale se sparg si se bat spuma, apoi se prajesc in uleiul infierbintat, amestecind continuu, ca la jumari. Rosiile curatate, spalate si taiate, se adauga odata cu jumarile de oua in vasul cu supa de varza. Cind varza este bine fiarta, se continua fierberea inca 10 - 15 minute, spre sfirsit se pune smintina; se potriveste gustul si se adauga verdeata la servire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii