autor:

Sidy

» » Supe de legume

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2014

Ingrediente
3-500 g verzisoare de Bruxelles, 150 g cascaval, 2 felii de paine, 3-4 catei usturoi, 100 g kaizer, 1 morcov mare, 1 patrunjel, 1 ceapa, chimen macinat, piper macinat, boia, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua.
Curatam morcovul, patrunjelul si usturoiul,apoi le taiem.Ceapa o curatam si o lasam intreaga.
Kaizerul il taiem feliute si il rumenim frumos pe ambele parti.In grasimea ramasa sotam morcovul taiat sau razuit sa avem o culoare frumoasa la supa.
Punem verzisoarele la fiert in apa cu chimen, boia ,piper si sare, adaugam apoi morcovul sotat, patrunjelul, ceapa intreaga si usturoiul( mai putin un catel).
Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarva cam 15-20 de minute, apoi adaugam kaizerul rumenit si mai lasam sa dea un clocot., apoi stingem focul.
Feliile de paine le prajim , apoi le dam cu catelul de usturoi ramas si le taiem cubulete( crutoane).
Cascavalul il taiem de asemenea, cubulete.
a servire ,in fiecare farfurie, adaugam cuburi de cascaval si crutoane.
Daca doriti puteti servi cu ardei iute sau cu putina smantana.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/supa-de-verzisoare-de-bruxelles-cu.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de brocoli, telina apio si praz, cu bacon

Supa crema de brocoli, telina apio si praz, cu bacon

Se toaca ceapa, prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin ulei de masline, apoi se pun

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de ghebe cu legume (proaspete)

Supa de ghebe cu legume (proaspete)

Inainte de a trece la prepararea supei noastre, sa va fac cunoscute cateva informatii utile de care

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

    Mor ! Mor incet cu anunturile acestea !!! Chiar nu se poate face nimic Tree.ro ? De ce pe alte site-uri culinare, nu apare asa ceva ???

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-500 g verzisoare de Bruxelles
  • 150 g cascaval
  • 2 felii de paine
  • 3-4 catei usturoi
  • 100 g kaizer
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • boia
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

69 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

228 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Mor ! Mor incet cu anunturile acestea !!! Chiar nu se poate face nimic Tree.ro ? De ce pe alte site-uri culinare, nu apare asa ceva ???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa rece de castravete cu avocado Supa rece de castravete cu avocado

Se curata castravetii de coaja, se taie in sferturi, apoi se taie mijlocul cu seminte. Se taie in felii, se pun in robot/blender si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac