autor:

Sidy

» » Supe de legume

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2014

Ingrediente
3-500 g verzisoare de Bruxelles, 150 g cascaval, 2 felii de paine, 3-4 catei usturoi, 100 g kaizer, 1 morcov mare, 1 patrunjel, 1 ceapa, chimen macinat, piper macinat, boia, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua.
Curatam morcovul, patrunjelul si usturoiul,apoi le taiem.Ceapa o curatam si o lasam intreaga.
Kaizerul il taiem feliute si il rumenim frumos pe ambele parti.In grasimea ramasa sotam morcovul taiat sau razuit sa avem o culoare frumoasa la supa.
Punem verzisoarele la fiert in apa cu chimen, boia ,piper si sare, adaugam apoi morcovul sotat, patrunjelul, ceapa intreaga si usturoiul( mai putin un catel).
Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarva cam 15-20 de minute, apoi adaugam kaizerul rumenit si mai lasam sa dea un clocot., apoi stingem focul.
Feliile de paine le prajim , apoi le dam cu catelul de usturoi ramas si le taiem cubulete( crutoane).
Cascavalul il taiem de asemenea, cubulete.
a servire ,in fiecare farfurie, adaugam cuburi de cascaval si crutoane.
Daca doriti puteti servi cu ardei iute sau cu putina smantana.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/supa-de-verzisoare-de-bruxelles-cu.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho este o "supa de rosii" tipic spaniola,nelipsita de pe mesele lor mai ales pe timpul verii.Se

45 voturi    14 comentarii
10 min
Supe de legume
Ciorba cu legume si inimi de pui

Ciorba cu legume si inimi de pui

Am gatit-o in Multicooker, deci : curatam legumele, le spalam si le taiem cuburi. Carnea o spalam

7 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

    Mor ! Mor incet cu anunturile acestea !!! Chiar nu se poate face nimic Tree.ro ? De ce pe alte site-uri culinare, nu apare asa ceva ???

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-500 g verzisoare de Bruxelles
  • 150 g cascaval
  • 2 felii de paine
  • 3-4 catei usturoi
  • 100 g kaizer
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • boia
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Mor ! Mor incet cu anunturile acestea !!! Chiar nu se poate face nimic Tree.ro ? De ce pe alte site-uri culinare, nu apare asa ceva ???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de cartofi ungureasca cu tarhon si taietei secuiesti