Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Ingrediente

  • 3-500 g verzisoare de Bruxelles
  • 150 g cascaval
  • 2 felii de paine
  • 3-4 catei usturoi
  • 100 g kaizer
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • boia
  • sare

Mod de preparare

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua.

Curatam morcovul, patrunjelul si usturoiul,apoi le taiem.Ceapa o curatam si o lasam intreaga.

Kaizerul il taiem feliute si il rumenim frumos pe ambele parti.In grasimea ramasa sotam morcovul taiat sau razuit sa avem o culoare frumoasa la supa.

Punem verzisoarele la fiert in apa cu chimen, boia ,piper si sare, adaugam apoi morcovul sotat, patrunjelul, ceapa intreaga si usturoiul( mai putin un catel).

Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarva cam 15-20 de minute, apoi adaugam kaizerul rumenit si mai lasam sa dea un clocot., apoi stingem focul.

Feliile de paine le prajim , apoi le dam cu catelul de usturoi ramas si le taiem cubulete( crutoane).

Cascavalul il taiem de asemenea, cubulete.

a servire ,in fiecare farfurie, adaugam cuburi de cascaval si crutoane.

Daca doriti puteti servi cu ardei iute sau cu putina smantana.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/supa-de-verzisoare-de-bruxelles-cu.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise