autor:

Sidy

» » Supe de legume

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2014

Ingrediente
3-500 g verzisoare de Bruxelles, 150 g cascaval, 2 felii de paine, 3-4 catei usturoi, 100 g kaizer, 1 morcov mare, 1 patrunjel, 1 ceapa, chimen macinat, piper macinat, boia, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua.
Curatam morcovul, patrunjelul si usturoiul,apoi le taiem.Ceapa o curatam si o lasam intreaga.
Kaizerul il taiem feliute si il rumenim frumos pe ambele parti.In grasimea ramasa sotam morcovul taiat sau razuit sa avem o culoare frumoasa la supa.
Punem verzisoarele la fiert in apa cu chimen, boia ,piper si sare, adaugam apoi morcovul sotat, patrunjelul, ceapa intreaga si usturoiul( mai putin un catel).
Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarva cam 15-20 de minute, apoi adaugam kaizerul rumenit si mai lasam sa dea un clocot., apoi stingem focul.
Feliile de paine le prajim , apoi le dam cu catelul de usturoi ramas si le taiem cubulete( crutoane).
Cascavalul il taiem de asemenea, cubulete.
a servire ,in fiecare farfurie, adaugam cuburi de cascaval si crutoane.
Daca doriti puteti servi cu ardei iute sau cu putina smantana.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/supa-de-verzisoare-de-bruxelles-cu.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa - crema de urzici

Supa - crema de urzici

Se spala urzicile in cateva ape cu sare, apoi in cateva ape cu otet. Se pun la fiert in apa cu sare,

3 voturi    1 comentariu
25 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

    Mor ! Mor incet cu anunturile acestea !!! Chiar nu se poate face nimic Tree.ro ? De ce pe alte site-uri culinare, nu apare asa ceva ???

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-500 g verzisoare de Bruxelles
  • 150 g cascaval
  • 2 felii de paine
  • 3-4 catei usturoi
  • 100 g kaizer
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • chimen macinat
  • piper macinat
  • boia
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Mor ! Mor incet cu anunturile acestea !!! Chiar nu se poate face nimic Tree.ro ? De ce pe alte site-uri culinare, nu apare asa ceva ???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de galuste