Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua.
Curatam morcovul, patrunjelul si usturoiul,apoi le taiem.Ceapa o curatam si o lasam intreaga.
Kaizerul il taiem feliute si il rumenim frumos pe ambele parti.In grasimea ramasa sotam morcovul taiat sau razuit sa avem o culoare frumoasa la supa.
Punem verzisoarele la fiert in apa cu chimen, boia ,piper si sare, adaugam apoi morcovul sotat, patrunjelul, ceapa intreaga si usturoiul( mai putin un catel).
Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarva cam 15-20 de minute, apoi adaugam kaizerul rumenit si mai lasam sa dea un clocot., apoi stingem focul.
Feliile de paine le prajim , apoi le dam cu catelul de usturoi ramas si le taiem cubulete( crutoane).
Cascavalul il taiem de asemenea, cubulete.
a servire ,in fiecare farfurie, adaugam cuburi de cascaval si crutoane.
Daca doriti puteti servi cu ardei iute sau cu putina smantana.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/supa-de-verzisoare-de-bruxelles-cu.html
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii