Oasele de vita spalate,se pun in oala sa fiarba iar daca dupa 30-40min se aduna deasupra spuma neagra,se arunca apa,oasele se spala si se pun din nou la fiert,impreuna cu 1lingura rasa cu sare;cand incepe sa clocoteasca se adauga legumele curatate,spalate si taiate in jumatati.Dupa 2h de fiert incet,se strecoara totul,oasele se dau deoparte,legumele se paseaza cu blenderul vertical,piureul obtinut se amesteca cu zeama de la fiert,se mai adauga 1cana cu apa daca e nevoie,se potriveste la gust,cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele iar dupa 3-4min se opreste focul si se serveste.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii