autor:

FLORINEL

» » Supe de carne

SUPA LUI ALY

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
un pui, o ceapa, un morcov, o telina mica, 5 cartofi, delikat de pasare, bors de la delikat, 4 rosii, sare, alb,, smantana, o legatura de patrunjel, praf de chilii, o radacina de patrunjel, fidea, un ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul si se pune la fiert cu delikat de pasare. Se pune in apa rece, atentie cat puneti, sa nu fie prea sarat - este cam inselator, mai bine mai gustati si mai puneti dupa aceea.

La ceapa se face in capatul superior taietura in cruce si nu se mai desface in supa, cartofii se taie in patru sau in doua parti, cum doriti, morcovul se taie pe jumatate, rosiile se dau pe razatoarea cea mica si se arunca pieile. Se lasa sa fiarba zarzavatul apoi se scoate cu paleta si se pune deoparte. Se pune carnea dezosata si transata bucati, cat sa se poata servi mai mici de regula.

Se adauga piperul, fideaua si borsul, apoi verdeata se pune legata manunchi si se scoate dupa ce a fiert supa. Copilul meu serveste si cu cartofi, adica doua bucati in supa. Cine doreste poate adauga un sos de usturoi: ou cu usturoi cu marar sau ou cu smantana.

Este super buna si nu se mai plang copii ca are mult zarzavat, ca pe ei asta ai deranjeaza cand consuma supa. Arata bine si e super gustoasa. Daca nu le place condimentata, nu puneti piper sau daca vor mai condimentata, puneti piper negru macinat si putin praf de chilii. Este super pt. cei carora le place picanta. Din legume se poate face felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA LUI ALY" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Garden tomato soup

Garden tomato soup

Se pune pieptul de pui la fiert. Se taie ceapa, tulpinile de telina si ardeiul, bucatele. Se calesc

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Supa de galuste.

Supa de galuste.

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    interesanta reteta

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • o telina mica
  • 5 cartofi
  • delikat de pasare
  • bors de la delikat
  • 4 rosii
  • sare, alb,
  • smantana
  • o legatura de patrunjel
  • praf de chilii
  • o radacina de patrunjel
  • fidea
  • un ou

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

interesanta reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Luscos