autor:

FLORINEL

» » Supe de carne

SUPA LUI ALY

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
un pui, o ceapa, un morcov, o telina mica, 5 cartofi, delikat de pasare, bors de la delikat, 4 rosii, sare, alb,, smantana, o legatura de patrunjel, praf de chilii, o radacina de patrunjel, fidea, un ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata puiul si se pune la fiert cu delikat de pasare. Se pune in apa rece, atentie cat puneti, sa nu fie prea sarat - este cam inselator, mai bine mai gustati si mai puneti dupa aceea.

La ceapa se face in capatul superior taietura in cruce si nu se mai desface in supa, cartofii se taie in patru sau in doua parti, cum doriti, morcovul se taie pe jumatate, rosiile se dau pe razatoarea cea mica si se arunca pieile. Se lasa sa fiarba zarzavatul apoi se scoate cu paleta si se pune deoparte. Se pune carnea dezosata si transata bucati, cat sa se poata servi mai mici de regula.

Se adauga piperul, fideaua si borsul, apoi verdeata se pune legata manunchi si se scoate dupa ce a fiert supa. Copilul meu serveste si cu cartofi, adica doua bucati in supa. Cine doreste poate adauga un sos de usturoi: ou cu usturoi cu marar sau ou cu smantana.

Este super buna si nu se mai plang copii ca are mult zarzavat, ca pe ei asta ai deranjeaza cand consuma supa. Arata bine si e super gustoasa. Daca nu le place condimentata, nu puneti piper sau daca vor mai condimentata, puneti piper negru macinat si putin praf de chilii. Este super pt. cei carora le place picanta. Din legume se poate face felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA LUI ALY" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala la fiert , in apa cu un praf de sare, acoperita cu capac.

1 vot    0 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de vacuta cu galuste

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    interesanta reteta

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • o telina mica
  • 5 cartofi
  • delikat de pasare
  • bors de la delikat
  • 4 rosii
  • sare, alb,
  • smantana
  • o legatura de patrunjel
  • praf de chilii
  • o radacina de patrunjel
  • fidea
  • un ou

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

interesanta reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare