Se curata puiul si se pune la fiert cu delikat de pasare. Se pune in apa rece, atentie cat puneti, sa nu fie prea sarat - este cam inselator, mai bine mai gustati si mai puneti dupa aceea.
La ceapa se face in capatul superior taietura in cruce si nu se mai desface in supa, cartofii se taie in patru sau in doua parti, cum doriti, morcovul se taie pe jumatate, rosiile se dau pe razatoarea cea mica si se arunca pieile. Se lasa sa fiarba zarzavatul apoi se scoate cu paleta si se pune deoparte. Se pune carnea dezosata si transata bucati, cat sa se poata servi mai mici de regula.
Se adauga piperul, fideaua si borsul, apoi verdeata se pune legata manunchi si se scoate dupa ce a fiert supa. Copilul meu serveste si cu cartofi, adica doua bucati in supa. Cine doreste poate adauga un sos de usturoi: ou cu usturoi cu marar sau ou cu smantana.
Este super buna si nu se mai plang copii ca are mult zarzavat, ca pe ei asta ai deranjeaza cand consuma supa. Arata bine si e super gustoasa. Daca nu le place condimentata, nu puneti piper sau daca vor mai condimentata, puneti piper negru macinat si putin praf de chilii. Este super pt. cei carora le place picanta. Din legume se poate face felul doi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii