Se amesteca drojdia cu apa calduta si se adauga o lingurita de ulei. Se amesteca intr-un castron faina cu compozitia din cana (drojdie si apa). Se lasa la crescut 15 minute in tava de pizza care a fost unsa cu putin ulei inainte.
Dupa ce au trecut 15 min, se pune un strat subtire de ketchup, sunca taiata feliute subtiri, ciupercile feliate, cascaval ras din abundenta, se preseaza un pic toata pizza cu mana si se adauga condimentele de mai sus (se poate adauga deasupra felii de masline, rondele subtiri de rosii, ardei gras, porumb sau ceapa taiata marunt dupa gust).
Se baga in cuptorul incins si se lasa cam 30-40 minute, trebuie sa fie rumenita bine.
Mod de servire: Tava ar fi bine sa fie rotunda si la sfarsit sa se taie in 8 felii

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii