Am fiert la aburi o pungă de conopidă congelată și una de brocoli (puteți folosi și proaspete -eu pe astea le aveam în congelator - și le puteți fie fierbe normal în apă cu sare, fie tot așa, ca mine, să le faceți la aburi), le-am amestecat cu două mâini zdravene de nuci crude, o mână de semințe de pin, o lingură cu semințe de chia. Am făcut un sos din zeama de la o jumătate de lămâie, 3 linguri cu ulei de măsline, o linguriță cu miere, sare, piper, coriandru măcinat (părerea mea e să puneți după gust, eu am pus aproximativ 1/4 de linguriță din fiecare) și l-am turnat peste amestecul meu de legume, nuci și semințe. Nu e bună, e super bună!
Alte salate delicioase gasiti pe blogul Mariana Kitchening!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii