Reteta postata pe: 01 iulie 2010
Ingrediente
- o legatura mare de patrunjel, - 2 rosii, - un castravete, - o lamaie, - o ceapa, - 1 cescuta cu burgul marunt, - 1 cescuta ulei de masline, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si cam vreo 30-50gr de apa, se amesteca bine si in aceasta compozitie se toarna burgulul si se lasa sa se inmoaie
- se taie rosiile cubulete foarte si foarte mici,deasemenea si castravetii si ciapa.
- patrunjelul de asemenea se taie foarte marunt,se repete procesul de taiere de citeva ori pina devine foarte marunt.
- se amesteca legumele maruntite, patrunjelul, burgulul ,1/2cescuta ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie,sare dupa gust.
Se decoreaza cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tabulah" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010
Foarte bun!