Tabulah

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tabulah

Ingrediente

  • - o legatura mare de patrunjel
  • - 2 rosii
  • - un castravete
  • - o lamaie
  • - o ceapa
  • - 1 cescuta cu burgul marunt
  • - 1 cescuta ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si cam vreo 30-50gr de apa, se amesteca bine si in aceasta compozitie se toarna burgulul si se lasa sa se inmoaie

- se taie rosiile cubulete foarte si foarte mici,deasemenea si castravetii si ciapa.

- patrunjelul de asemenea se taie foarte marunt,se repete procesul de taiere de citeva ori pina devine foarte marunt.

- se amesteca legumele maruntite, patrunjelul, burgulul ,1/2cescuta ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie,sare dupa gust.

Se decoreaza cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise