autor:

lailaobaid

» » Salate

Tabulah

Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
- o legatura mare de patrunjel, - 2 rosii, - un castravete, - o lamaie, - o ceapa, - 1 cescuta cu burgul marunt, - 1 cescuta ulei de masline, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si cam vreo 30-50gr de apa, se amesteca bine si in aceasta compozitie se toarna burgulul si se lasa sa se inmoaie

- se taie rosiile cubulete foarte si foarte mici,deasemenea si castravetii si ciapa.

- patrunjelul de asemenea se taie foarte marunt,se repete procesul de taiere de citeva ori pina devine foarte marunt.

- se amesteca legumele maruntite, patrunjelul, burgulul ,1/2cescuta ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie,sare dupa gust.

Se decoreaza cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tabulah" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA ARDEI

SALATA ARDEI

Ardeii se coc la foc iute pe gratar, se curata calzi si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit se

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate de legume
Ardei copti

Ardei copti

Eu toamna fac o cantitate mare de ardei copti pe care ii spal bine, bine inainte de a-i coace si

17 voturi    12 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Antohi Melania (Bucatar sef):

    Dupa ingrediente, este ceva foarte sanatos. Va rog sa-mi puneti langa ce se asorteaza, langa ce se pune.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Cunosc Tabulah si eu o fac dar in loc de burgul eu folosesc cuscus pe care il pregatesc inainte si dupa acea amestec cu legume.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Arata foarte frumos si nu ar avea de ce sa nu fie buna la ce compozitie are.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Delicioasa , sanatoasa si foarte frumos prezentata!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • - o legatura mare de patrunjel
  • - 2 rosii
  • - un castravete
  • - o lamaie
  • - o ceapa
  • - 1 cescuta cu burgul marunt
  • - 1 cescuta ulei de masline
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de lailaobaid
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich mini pizza

Sandwich mini pizza

Se taie bagheta in jumate de-a lungul, dupa care se taie felii de-a latul, se ung cu uleiul de masline

21 voturi    6 comentarii
1h
Sandviciuri
paste gratin

paste gratin

- Se fierb macaroanele in apa cu sare si ulei. - Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

kok miori (Chef de cuisine)

Cunosc Tabulah si eu o fac dar in loc de burgul eu folosesc cuscus pe care il pregatesc inainte si dupa acea amestec cu legume.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
SALATA DE ROSII