Tabulah

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tabulah

Ingrediente

  • - o legatura mare de patrunjel
  • - 2 rosii
  • - un castravete
  • - o lamaie
  • - o ceapa
  • - 1 cescuta cu burgul marunt
  • - 1 cescuta ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si cam vreo 30-50gr de apa, se amesteca bine si in aceasta compozitie se toarna burgulul si se lasa sa se inmoaie

- se taie rosiile cubulete foarte si foarte mici,deasemenea si castravetii si ciapa.

- patrunjelul de asemenea se taie foarte marunt,se repete procesul de taiere de citeva ori pina devine foarte marunt.

- se amesteca legumele maruntite, patrunjelul, burgulul ,1/2cescuta ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie,sare dupa gust.

Se decoreaza cu salata verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi