Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie.
Se prajesc separat carnatul feliat si slanina crestata. Untura ramasa in tigaie se utilizeaza apoi cand intindem mamaliga in tigaie. Se unge tava cu putin unt sau margarina si apoi se intinde prima patura de mamaliga. Peste aceasta se rade branza telemea intr-un strat pe cat dorim sa fie de consistenta. Se mai aseaza inca 2-3 astfel de straturi in functie de marimea tavii. Peste ultimul strat se face locase cu o ligura pentru cele 3-4 oua. Se sparg ouale in locase, se mai rade putina branza, margarina si smantana pe deasupra. Se intruce la cuptor si se supravegheaza pana se rumeneste. Pofta buna! sau Taci si-nghite!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii