autor:

Epure Mariana

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu dovleac

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pachet tagliatelle cu ou proaspete, 1 rondea dovleac dulce, 1/2 tuplina praz tanar, 5 masline, 3 linguri pasta de tomate, 200 ml apa, condimente pesto Kotanyi cu ciuperci si pesto Kotanyi cu rosii si busuioc, 1/2 piept de pui dezosat, 1 graunte usturoi, 1/2 ardei capia rosu, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul dij 200 ml apa 3 linguri pasta de tomate, prazul taiat rondelute, 1 graunte usturoi taiat feliute, cubulete de dovleac, rondele de maslina fara samburi, bucatele mici de ardei capia rosu.Selasa sa se amestece aromele si apoi adugam cate o lingura de pesto cu ciuperci si pesto cu rosii si busuioc plus 3 linguri de ulei de masline.
Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete.Se adauga la sos si bucatelele de pui.SEmai lasa un pic sa se ingroase putin sosul.Se toarna apoi in mijloc peste tagliatelle. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Spaghetele se fierb urmand instructiunile de pe pachet. In apa pentru spaghete se pune un praf de

300 voturi    24 comentarii
45 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatelle cu ou proaspete
  • 1 rondea dovleac dulce
  • 1/2 tuplina praz tanar
  • 5 masline
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • condimente pesto Kotanyi cu ciuperci si pesto Kotanyi cu rosii si busuioc
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Flammekueche/ Tarta alsaciana