autor:

ILONA

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu dovlecei verzi,lamiie si busuioc

Autor: ILONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Ingrediente
4 linguri de ulei de masline,1 catel de usturoi tocat marunt,8-10 dovlecei verzi,mici si tari,zeama de la 1 lamiie,1 mina busuioc proaspat cules, 455g tagliatelle,sare si piper negru proaspat macinat,90g parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul mai gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii taiati cit se poate de subtiri si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute,stoarceti pe deasupra lamiia, adaugati busuiocul si mai caliti putin.
Intre timp,fierbeti pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a inbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul pentru a desavirsi aroma(s-ar putea sa fie nevoie de ceva mai mult ulei de masline pentru o compozitie mai putin densa).Serviti dupa ce ati presarat busuioc si parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei verzi,lamiie si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paine de casa neframantata , cu cartofi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Paste si pizza
Pizza cu ardei gras si rosii

Pizza cu ardei gras si rosii

Se framanta aluatul si se lasa la dospit cca 30 min. Se intinde o foaie care se aseaza in tava de

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri de ulei de masline,1 catel de usturoi tocat marunt,8-10 dovlecei verzi,mici si tari,zeama de la 1 lamiie,1 mina busuioc proaspat cules
  • 455g tagliatelle,sare si piper negru proaspat macinat,90g parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ravioli cu carne si sos de rosii