Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul mai gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii taiati cit se poate de subtiri si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute,stoarceti pe deasupra lamiia, adaugati busuiocul si mai caliti putin.
Intre timp,fierbeti pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a inbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul pentru a desavirsi aroma(s-ar putea sa fie nevoie de ceva mai mult ulei de masline pentru o compozitie mai putin densa).Serviti dupa ce ati presarat busuioc si parmezan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii