Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul mai gros aproape incinsa si caliti-l aproximativ 30 de secunde fara a-l lasa sa se rumeneasca, apoi adaugati dovleceii taiati cit se poate de subtiri si amestecati usor. Dupa aproximativ 2 minute,stoarceti pe deasupra lamiia, adaugati busuiocul si mai caliti putin.
Intre timp,fierbeti pastele tagliatelle in apa cu sare. Amestecati-le cu dovleceii pentru a inbina aromele, asezonati dupa gust si adaugati parmezanul pentru a desavirsi aroma(s-ar putea sa fie nevoie de ceva mai mult ulei de masline pentru o compozitie mai putin densa).Serviti dupa ce ati presarat busuioc si parmezan.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii