Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei,cand devine translucida se adauga pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile taiate marunt.Se calesc toate si se adauga ardeiul iute taiat rondele.Spre final se adauga smantana,sarea si piperul.Se mentine pe foc inca 10.
Intr-un vas separat se adauga apa si sare si se fierb tagliatelle.Se scurg de apa si se amesteca cu sosul.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii