Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar apoi se pune sunca taiata fasii. Se rumeneste putin iar apoi adaugam ciupercile(scurse bine de ulei) dupa aceea punem si smantana. Se tine pe foc circa 10 minute iar daca scade se poate adauga putina apa. Dupa ce adaugam smantana punem pastele la foc, deoarece fierb repede.
Se stinge focul iar peste sos se pun tagliatellele fierte in apa sarata pot fi fierte al dente sau mai moi. Se amesteca bine direct in tigaie,se sareaza daca este nevoie iar apoi se pot servi. Daca dorim punem deasupra, in farfurie, putin parmezan ras.
Nota : Eu am adaugat si o mana de patrunjel, pentru cine nu doreste poate merge cu reteta fara...mie imi place

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii