Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim patrunjelul si usturoiul in prealabil tocat marunt. Dupa cateva minute adaugam ciupercile taiate, sare si acoperim cu un capac. Cand ciupercile au lasat toata apa descoperim tigaia si mai fierbem pentru cateva minute. Intre timp fierbem taietei si cand sunt gata ii adaugam in tigaia cu sosul de ciuperci. Amestecam totul bine si pastele noatre sunt bune sa fie gustate. Cine prefera se poate adauga un strop de parmezan.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii