autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Taietei cu sunca

Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
500g taietei,250g sunca,200g smantana,200g cascaval,5 oua,100g unt sare dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

22 voturi

Mod de preparare

se fierb taieteii si se scurg in strecuratoare.Se rade cascavalul ,se taie sunca in cubulete.Se freaca untul spuma si se amesteca cu 150g cascaval ras,se adauga ouale batute cu sare,smantana si sunca si se amesteca compozitia.Se potriveste de sare se adauga taieteii fierti si se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se presara deasupra restul de cascaval si se coace la cuptor aproximativ 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Dovlecei pe pat de spaghete

Dovlecei pe pat de spaghete

Mod de preparare: Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp curatam

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza cu rucola și creveți

Pizza cu rucola și creveți

Credința comună este că italienii au inventat pizza. Cu toate acestea, întorcându-ne la originile

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

22 voturi

Ingrediente

  • 500g taietei,250g sunca,200g smantana,200g cascaval,5 oua,100g unt sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
PIZZA