se fierb taieteii si se scurg in strecuratoare.Se rade cascavalul ,se taie sunca in cubulete.Se freaca untul spuma si se amesteca cu 150g cascaval ras,se adauga ouale batute cu sare,smantana si sunca si se amesteca compozitia.Se potriveste de sare se adauga taieteii fierti si se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se presara deasupra restul de cascaval si se coace la cuptor aproximativ 25 minute.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii