autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Taietei de casa cu sos de rosii

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 martie 2010

Ingrediente
300g taietei de casa, 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, 50g sunca cruda si afumata( optional), 1 cutie rosii cuburi in bulion, 1 lingurita pasta de ardei dulce, sare, piper, busuioc, ulei, 50g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Taieteii se fierb in 3 litri apa cu sare. Ceapa, usturoiul si sunca se taie marunt si se calesc in putin ulei .Se adauga rosiile si pasta de ardei si se mai lasa pe foc aproximativ 20 minute, apoi se adauga sare si piper dupa gust si 1/2 lingurita de busuioc. Se amesteca cu pastele si se presara putin cascaval razuit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei de casa cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Troffie cu pesto

Troffie cu pesto

Pasta se fierbe dupa indicatiile de pe ambalaj4-6 minute se amesteca cu pesto pe care eu l-am prezentat

0 voturi    4 comentarii
10 min
Paste si pizza
Fusilli  la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel

Fusilli la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel

Pieptul de pui se taie fasii nu prea lungi si se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si o

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Gustoase.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    f.bun!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      F bun si usor de preparat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300g taietei de casa
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 50g sunca cruda si afumata( optional)
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei
  • 50g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu somon afumat