Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g taitei, 2 catei usturoi, 3 cepe mari, 3 linguri ulei, 500 g carne tocata, sare, piper, curry, 1/2 legatura ceapa verde, 200 g cascaval ras.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Taiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la calit in ulei. Se adauga condimente. Ceapa verde se toaca fin si se adauga la final peste carne. Se amesteca taiteii scursi cu compozitia de carne si se pun intr-o forma rezistenta la cuptor. Se presara deasupra cascavalul ras si se pun 15-20 min la cuptor. Se garniseste cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu carne si brinza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile
12 voturi
3 comentarii
15 min
Incingeti intr-o cratita ulei, puneti usturoiul si patrunjelul tocat marunt, fiind atenti sa nu le
9 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate