Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
80 gr. faina, 1 pahar lapte, 1/2 ou, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Din faina, ou si putina apa se prepara un aluat de o consistenta mai tare, care se framinta bine pe planseta. Cind aluatul este neted si nelipicios, se intinde o foaie subtire, care se lasa sa se zbirceasca. Se ruleaza apoi foaia si se taie in fisii foarte subtiri. Se pot fierbe direct in lapte sau in apa cu sare, dupa care se strecoara si se servesc cu laptele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu lapte" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Puneti la fiert laptele, untul si zaharul si cand clocoteste adaugati taiteii. Lasati sa fiarba la
10 voturi
2 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate