autor:

vera

» » Paste si pizza

Taitei cu sparanghel si fontal

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati), o legatura (5oog) de sparanghel, 150g fontal(cascaval), 2-3 linguri de smantana, patrunjel tocat, un cub unt, piper si sare dupa gust, sofran-un varf cutit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-sparanghelul se spala ft bine sub jetul de apa,se inlatura partea alba a acestuia,se opareste timp de 5 minute in apa sarata;
Se scurge ,se taie varful acestuia si se pun la calit in unt toopit;
Separat cascavalul il taim cuburi mici,amestecam cu smantana si varful de sofran si le topim intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde;
Cand sparanghelul s-a calit,dam deoparte varfurile,adaugam crema de cascaval pregatita,asezonam cu patrunjel,sare si piper,si adaugam pasta fiarta in apa sarata ,amestecam bine si servim pastele,dsecorand cu varfurile de sparanghel tinute deoparte,putin patrunjel si POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu sparanghel si fontal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se unge tava cu ulei,se intinde aluatul.Apoi se presara legumele mexicane,mezelurile iar la sfarsit

10 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Incercati o sa vedeti cat sunt de buni si sanatosi,eu gatesc ft des sparanghel!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Cred ca sunt gustosi, nu am gatit cu sparanghel.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati)
  • o legatura (5oog) de sparanghel
  • 150g fontal(cascaval)
  • 2-3 linguri de smantana
  • patrunjel tocat
  • un cub unt
  • piper si sare dupa gust
  • sofran-un varf cutit

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Incercati o sa vedeti cat sunt de buni si sanatosi,eu gatesc ft des sparanghel!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Canelloni cu ciuperci