-sparanghelul se spala ft bine sub jetul de apa,se inlatura partea alba a acestuia,se opareste timp de 5 minute in apa sarata;
Se scurge ,se taie varful acestuia si se pun la calit in unt toopit;
Separat cascavalul il taim cuburi mici,amestecam cu smantana si varful de sofran si le topim intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde;
Cand sparanghelul s-a calit,dam deoparte varfurile,adaugam crema de cascaval pregatita,asezonam cu patrunjel,sare si piper,si adaugam pasta fiarta in apa sarata ,amestecam bine si servim pastele,dsecorand cu varfurile de sparanghel tinute deoparte,putin patrunjel si POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii