autor:

vera

» » Paste si pizza

Taitei cu sparanghel si fontal

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati), o legatura (5oog) de sparanghel, 150g fontal(cascaval), 2-3 linguri de smantana, patrunjel tocat, un cub unt, piper si sare dupa gust, sofran-un varf cutit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-sparanghelul se spala ft bine sub jetul de apa,se inlatura partea alba a acestuia,se opareste timp de 5 minute in apa sarata;
Se scurge ,se taie varful acestuia si se pun la calit in unt toopit;
Separat cascavalul il taim cuburi mici,amestecam cu smantana si varful de sofran si le topim intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde;
Cand sparanghelul s-a calit,dam deoparte varfurile,adaugam crema de cascaval pregatita,asezonam cu patrunjel,sare si piper,si adaugam pasta fiarta in apa sarata ,amestecam bine si servim pastele,dsecorand cu varfurile de sparanghel tinute deoparte,putin patrunjel si POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu sparanghel si fontal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Rotolo di ricotta e spinaci

Rotolo di ricotta e spinaci

Prima data pregatim aluatul, foarte usor de altfel. Amestecam faina cu ouale si un praf de sare.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Penne cu piept de pui si ciuperci

Penne cu piept de pui si ciuperci

Punem ciupercile cu 30 min. inainte la inmuiat in apa. Intre timp fierbem pastele comform instructiunilor

14 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Incercati o sa vedeti cat sunt de buni si sanatosi,eu gatesc ft des sparanghel!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Cred ca sunt gustosi, nu am gatit cu sparanghel.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati)
  • o legatura (5oog) de sparanghel
  • 150g fontal(cascaval)
  • 2-3 linguri de smantana
  • patrunjel tocat
  • un cub unt
  • piper si sare dupa gust
  • sofran-un varf cutit

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Incercati o sa vedeti cat sunt de buni si sanatosi,eu gatesc ft des sparanghel!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagne