autor:

vera

» » Paste si pizza

Taitei cu sparanghel si fontal

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati), o legatura (5oog) de sparanghel, 150g fontal(cascaval), 2-3 linguri de smantana, patrunjel tocat, un cub unt, piper si sare dupa gust, sofran-un varf cutit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-sparanghelul se spala ft bine sub jetul de apa,se inlatura partea alba a acestuia,se opareste timp de 5 minute in apa sarata;
Se scurge ,se taie varful acestuia si se pun la calit in unt toopit;
Separat cascavalul il taim cuburi mici,amestecam cu smantana si varful de sofran si le topim intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde;
Cand sparanghelul s-a calit,dam deoparte varfurile,adaugam crema de cascaval pregatita,asezonam cu patrunjel,sare si piper,si adaugam pasta fiarta in apa sarata ,amestecam bine si servim pastele,dsecorand cu varfurile de sparanghel tinute deoparte,putin patrunjel si POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu sparanghel si fontal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Torta rustica

Torta rustica

Spanacul se alege,se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand e fiert se scurge si se

5 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos de rosii

Spaghete cu sos de rosii

Pregatim sosul de rosii ca la ostropel si in timp ce sosul e pe foc ,pregatim spaghetele:punem apa

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Incercati o sa vedeti cat sunt de buni si sanatosi,eu gatesc ft des sparanghel!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Cred ca sunt gustosi, nu am gatit cu sparanghel.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati)
  • o legatura (5oog) de sparanghel
  • 150g fontal(cascaval)
  • 2-3 linguri de smantana
  • patrunjel tocat
  • un cub unt
  • piper si sare dupa gust
  • sofran-un varf cutit

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Incercati o sa vedeti cat sunt de buni si sanatosi,eu gatesc ft des sparanghel!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna cu vită și ciuperci