Taiati ceapa fideluta si prajiti-o in ulei pana devine sticloasa,adaugati varza taiata fideluta ,ciupercile curatate si taiate dupa preferinta ,si feliile de sunca,kaiser,pastrama sau carnati,condimentati,prajiti si mai adaugati ulei daca e necesar .Puneti la fiert pastele in apa cu sare .Scurgeti pastele,spalati-le apoi puneti-le peste amestecul din varza,ceapa,mezel si ciuperci.Amestecati bine.
Aceasta reteta se poate prepara si cu varza murata
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii