Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare sa fiarba pentru a fierbe in ea pasta: taitei mai lati, sau alt fel de paste dar sa fie paste mai mari, nu marunte. Intre timp se incinge ulei intr-o cratita, unde se adauga varza cruda taiata fidea si se caleste, invirtind din cind sa nu se arda. Se poate acoperi cu capacul, ca varza sa fie mai mult inabusita decit calita. Cind varza este gata calita, se adauga in vasul cu varza, pasta fiarta si strecurata (la inceput nu puneti toata pasta, ci mai pe rind, in caz ca e prea putina varza pentru toata pasta, si se pune pasta dupa dorinta). Se potriveste de sare si piper si se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii