Ingrediente
o lingura de oua de peste(icre),1ceapa,100g miez de paine,100ml apa minerala,zeama de la o lamaie si cam 600 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
5 voturi
Ingrediente
o lingura de oua de peste(icre),1ceapa,100g miez de paine,100ml apa minerala,zeama de la o lamaie si cam 600 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
5 voturi
Floare de colt (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Imi place denumirea. Este super ! Si eu tot cu miez de paine le pregatesc...imi plac mai mult decat cu gris.
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
Imi place ,voi incerca si eu !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
Gustos si rapid!
Redusa
20 min
5 voturi
Floare de colt (Chef de cuisine)
Imi place denumirea. Este super ! Si eu tot cu miez de paine le pregatesc...imi plac mai mult decat cu gris.
geo26 , 24 iulie 2009
In primul rand nu se inmoaie in lapte ci in apa minerala. Si se stoarce inainte sa o pui in robot. Astea sunt icre dar nu se gasesc la noi. Dupa cum ati vazut sunt roz iar la noi icre roz eu nu am vazut. Poti sa faci si cu icre normale iese tot la fel. Va urez pofta buna si spor la gatit
flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Mi s-a facut pofta de salata de icre!Arata bine ambele prezentari.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Asa este painea se inmoaie in lapte,asa facea si mama mea si ieseau un deliciu.Painea se pune pentru a lua din cantitatea de grasime,ca altfel facem ficatul praf de la atata grasime.Felicitari pentru reteta.
Sidy (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Felia de paine se pune uscata sau se inmoaie in lapte si apoi se stoarce ??? Cu pine nu am facut inca...promit sa incerc ! Bravo !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
Aceasta este de fapt o salata de icre, nu? Mai, mai ce denimire!