Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
aluat: 200 gr. faina, sare, un ou, 75 gr. unt rece, o lingura lapte umplutura: 200 gr. ciuperci, 100 gr. sunca, 2 linguri capere, o cutie smintina, un galbenus, o mina cascaval ras
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de tarta pregatita cu hirtie de copt. Deasupra se pun ciupercile. Galbenusul se amesteca cu smintina, sare, piper si vegeta si se toarna peste tarta. Se presara cascaval ras. Se pune 30 min la cuptor si se coace.
Se serveste fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de
14 voturi
1 comentariu
1h
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate